Pronađeno tijelo nestale djevojčice u Tetovu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno tijelo nestale djevojčice u Tetovu

TETOVO - Mještani tetovskog naselja Šipkovica, u saradnji sa makedonskim vojnicima, pronašli su tijelo šestogodišnje Rine Ameti, sedam dana nakon što je nestala u razornim poplavama u ovom gradu na zapadu Makedonije.

Tijelo djevojčice pronađeno je ispod ruševina kuće njenog rođaka, nedaleko od njenog doma, javili su makedonski mediji.

Policijska uprava u Tetovu još se nije oglasila.

Rina Ameti nestala je 3. avgusta, prvog dana poplava >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << . U potragu za djevojčicom, nakon bujice koja se sručila sa Šar planine, osim velikog broja ljudi i mehanizacije, bili su uključeni i psi tragači.

Rina je drugo dijete porodice Ameti koje je poginulo u velikoj poplavi, pošto je život izgubio i njen 18-mjesečni brat.

U nevremenu koje je zahvatilo Tetovo i okolinu stradalo je šest osoba, među kojima troje djece, a više od 70 povrijeđeno.

Oštećeno je više od 200 objekata, kao i veliki broj vozila, traktora i ostale poljoprivredne mehanizacije.

Portparol Policijske uprave u Tetovu, Marjan Josifovski, izjavio je da je nakon raščišćavanja blata, zemlje i kamena, koji su zatrpali most kod sela Poroj, danas normalizovan saobraćaj na regionalnom putu Tetovo - Jažince.

Prema procjenama nadležnih, most je bio zatrpan sa 350.000 metara kubnih materijala.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.