Proglašena vanredna situacija na teritoriji grada Bora

Izvor: Bor030.net, 16.Jun.2023, 16:13

Proglašena vanredna situacija na teritoriji grada Bora

Na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije grada Bora proglašena je vanredna situacija na celoj teritoriji grada Bora. Nakon obilnih padavina koje su zadesile teritoriju grada Bora u proteklih 24 sata i izazvale poplave u nekoliko sela, održan je hitan sastanak Štaba za vanredne situacije. Na sastanku je jednoglasno doneta odluka o proglašenju vanredne situacije […] The post Proglašena vanredna situacija na teritoriji grada Bora appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

VANREDNA SITUACIJA PROGLAŠENA NA TERITORIJI GRADA BORA ZBOG POPLAVA

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Jun.2023

Bor, 16. jun – Na hitnoj sednici Štaba za vanredne situacije grada Bora, održanoj danas, doneta je jednoglasna odluka o proglašenju vanredne situacije na celoj teritoriji grada. Obilne padavine koje su zadesile područje u proteklih 24 sata izazvale su poplave u nekoliko sela, ostavljajući za sobom...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.