Proglašena redovna odbrana od poplava u Beogradu

Izvor: S media, 05.Mar.2010, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašena redovna odbrana od poplava u Beogradu

U Beogradu je danas proglašena redovna odbrana od poplava na rekama Savi i Dunavu, izjavio pomoćnik rukovodioca odbrane od poplava za grad Beograd Dejan Vasić.

Redovna odbrana od poplava proglašena je u 10 časova na Savi od ušća te reke u Dunav do Termoelektrane B, - naselja Skela i ušća u Obrenovcu, odnosno do kraja administrativne granice Beograda, objasnio je Vasić.

I na Dunavu je proglašena >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << redovna odbrana od poplava za naselja Palilula i Grocka, dodao je on.

Ukoliko vodostaj reka bude nastavio da raste ovakvim tempom, postoji mogućnost da neka od deonica na redovnoj odbrani od poplava u ponedeljak 8. marta bude blizu vanredne odbrane od poplava, procenio je Vasić.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.