Privremena isključenja struje

Izvor: B92, 20.Apr.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privremena isključenja struje

Beograd -- Zbog izlivanja reka i poplava, a kako bi zaštitile građane i imovinu, elektrodistribucije isključuju pojedine ugrožene elektroenergetske objekte.

Po nalogu kriznog štaba, privredno društvo "Jugoistok" isključuje pojedine trafostanice u Prokuplju, Kuršumliji i delu Niša i svi ugroženi objekti biće ponovo priključeni čim se steknu neophodni uslovi i prođe opasnost od poplava, saopšteno je iz "Elektroprivrede Srbije".

Na području privrednog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << društva "Elektrosrbija", nakon sinoćne potpune stabilizacije, tokom noći je zbog pojačanih bujica i nadošlih reka bilo manjih kvarova koje su ekipe otklanjale do ranih jutarnjih sati.

U 9:30 stanje je normalizovano i struju imaju svi potrošači na području "Elektrosrbije", osim dvadesetak kupaca u vikend naselju kod Jastrepca, koji će dobiti električnu energiju čim Odeljenje za vanredne situacije napravi alternativan put, jer je postojeći odnela voda.

Na području privrednih društava "Elektrovojvodina", "Elektrodistribucija Beograd" i "Centar" nema problema.

Sve ekipe, koje su bile angažovane na otklanjanju kvarova i dalje su dežurne zbog mogućih problema koji mogu nastati kao posledica nabujalih reka.

EPS zahvaljuje kupcima na velikom razumevanju i ukazanom strpljenju, kao i elektromonterima koji su danonoćno po kiši i snegu radili na tome da svi kupci što pre dobiju električnu energiju.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.