Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 10.Avg.2009, 05:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priča za plažu

BEOGRAD - Najveći majstor klasičnih avanturističkih romana Klajv Kasler pisac je „Velike poplave“, u izdanju „Lagune“, koja je stigla u pravi čas za čitaoce koji kreću na odmor - a pogotovo ako je njihova destinacija neka morska plaža! Kasler je dobro poznat srpskim čitaocima koji uživaju da čitaju o uzbudljivim avanturama, borbi dobrih protiv zlih momaka, nekim misterijama, a posebno o istraživanjima tajni morskih dubina >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << jer to je Kaslerova uža „specijalnost“.

„ Velika poplava“ je napisana pre 12 godina, ali je izuzetno aktuelna danas jer on je u tom romanu anticipirao vrtoglavi razvoj Kine i da će kinesko podzemlje potkupiti američke političare da bi se uspešno bavilo ilegalnom trgovinom ljudima, oružjem, drogom kao i postepenim, neprimetnim infiltriranjem u američku privredu i finansije.

Pokušaj da se raskrinka jedan od glavešina kineske mafije odvešće Pita, Ala i naravno nezaobilaznu lepoticu (u ovom slučaju agenta koja radi u centru za borbu protiv ilegalnih imigranata) do tajne izgubljenog kineskog blaga a moraće da spreče i potapanje južnih delova Amerike da bi luka koju kineski mafijaš gradi duboko u kopnu postala najveća morska luka sveta.

Iako knjiga ima više od 500 strana, Kasler neverovatno vešto vodi priču stalno smišljajući nove obrte, da se čita veoma lako, a na nekoj od morskih plaža takva lektira može da ulepša letovanje.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.