Poziv Kuršumličanima da prijave štetu od majskih i junskih poplava

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jul.2023, 11:04

Poziv Kuršumličanima da prijave štetu od majskih i junskih poplava

Građani Kuršumlije koji su pretrpeli štetu na svojim objektima tokom majskih i junskih poplava mogu to prijaviti neposredno predajom na pisarnici Opštinske uprave u Kuršumliji, ili poštom, preporučenom pošiljkom do 29. jula.

Podnosioci prijava su dužni da uz prijavu podnesu i propisanu dokumentaciju navedenu u obrascu prijave štete, dokaz o stanovanju na adresi na kojoj je prijavljena šteta, podaci iz katastra nepokretnosti, račun za struju, fotokopija lične >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << karte vlasnika-podnosioca prijave, fotokopija kartice tekućeg računa podnosioca prijave.

Obrazac prijave štete je objavljen na sajtu opštine Kuršumlija ili se može preuzeti lično u Opštinskoj upravi opštine Kuršumlija. Prijave upućene van propisanog roka, kao i prijave koje nisu podnete na propisanom obrascu neće biti razmatrane od strane Komisije - kaže se između ostalog u pozivu za prijavu štete.

Prijava nastale štete se podnosi na propisanom obrascu u zgradi Opštinske uprave opštine Kuršumlija, neposredno predajom na pisarnici ili putem pošte preporučenom pošiljkom, sa naznakom “Za prijavu štete nastale usled elementarne nepogode-poplave, na teritoriji opštine Kuršumlija u maju i junu mesecu 2023.godine“, ulica Proleterskih brigada bb.

Za dodatne informacije u vezi sa pozivom, Kuršumličani mogu pozvati na broj telefon 027/381402 lokal 121 svakog radnog dana od 7 do 15.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.