Potop u Domu kulture Studentski grad, stradale knjige

Izvor: Mondo, 24.Jun.2019, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potop u Domu kulture "Studentski grad", stradale knjige

Dom kulture "Studentski grad" na Novom Beogradu po treći put je poplavljen posle obilnih padavina koje su pogodile glavni grad Srbije.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Na udaru su se, kako je navedeno u saopštenju Doma kulture, opet našli prostori Mala galerija, Knjižara, Magistrala "Dragan Ve Ignjatović".

Za poslednja četiri dana najveću štetu je pretrpela biblioteka, u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stradalo više od hiljadu knjiga.

U sred Beograda SURFUJE NA VODI (VIDEO)

Čitaonice su zatvorene iz bezbednosnih (sanitarnih) razloga, a studentima koji su usred junskog ispitnog roka, obezbeđene su neke od prostorija u upravnoj zgradi, kao alternativna rešenja.

Jak pljusak u nedelju pogodio je Beograd, a najviše problema bilo je na Novom Beogradu, u Borči i Zemunu.

U BORČI KATASTROFA: Spasioci izvukli sedmoro ljudi

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.