Poslanici prekinuli sednicu zbog nevremena u zapadnoj Srbiji

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici prekinuli sednicu zbog nevremena u zapadnoj Srbiji

Sednica Skupštine Srbije prekinuta je u sredu nešto iza 22 sata, a biće nastavljena u četvrtak u 10 sati. Sednica je prekinuta, kako su rekli predstavnici Skupštine Srbije novinarima u holu, zbog nevremena koje je pogodilo zapadnu Srbiju. Kako N1 saznaje, jedan deo Bajine Bašte je bez struje.

Ovlašćeni predstavnici poslaničkih grupa u Skupštini Srbije završili su kasno večeras celodnevno izjašnjavanje o programu i ciljevima nove vlade, a otvorena je petočasovna rasprava >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za koju su se prijavila 84 poslanika.

Mandatar Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja poslanika. O tome čitajte u našem LIVE BLOGU ovde.

Predstavnici opozicionih partija najavili su da neće podržati izbor nove vlade, navodeći da je ekspoze koji je mandatar u utorak izneo, samo spisak lepih želja i da u njemu nema konkretnih mera koje bi doprinele poboljšanju standarda u Srbiji.

Vladajuća većina je najavila podršku novoj vladi uz ocenu da će njen rad unaprediti i modernizovati Srbiju. Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović ocenio je, tokom skupštinske rasprave, da je ekspoze mandatara "svojevrstan naučni rad u kome se Vučić dotakao nadležnosti svakog ministarstva u Vladi Srbije".
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.