Poplavljeno više italijanskih gradova, pet osoba nestalo

Izvor: S media, 26.Okt.2011, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poplavljeno više italijanskih gradova, pet osoba nestalo

U poplavama na severu Italije, pet osoba se vodi kao nestalo. Usled jakih kiša pet gradića regije Ligurija najteže pogođeno.

Usled jakih [b]kiša[/b], reke blata tekle su ulicama više gradića na severu Italije, a pet ljudi se vodi kao nestalo, izvestili su italijanski mediji.

Irska: Poplave odnele dva života (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Portugal: Petoro povređeno na aerodromu

Nevreme besni Hrvatskom

Pet živopisnih gradića duž obale regije [b]Ligurija[/b], poznate turističke destinacije, najteže su pogođeni nevremenom, preneo je AP.

Na televizijskim snimcima prikazane su reke mrke vode, od kojih su neke dostizale visinu prozora, kako teku duž uskih ulica pojedinih gradova.

Italijanska agencija ANSA je prenela saopštenje karabinjera iz Specije, prestonice Ligurije, da se pet osoba vodi kao nestalo.

Nekoliko gradova je odsečeno zbog poplavljenih puteva.

Agencija za civilnu zaštitu pozvala je građane u Luguriji i Toskani da ostanu u domovima, a ukoliko putuju, da izbegavaju reke.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.