Poplavljeno nekoliko kuća u opštini Gadžin Han

Izvor: Glas javnosti, 16.Maj.2012, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poplavljeno nekoliko kuća u opštini Gadžin Han

NIŠ - Kutinska reka u opštini Gadžin Han kod Niša poplavila je nekoliko kuća i obradivo poljoprivredno zemljište u toj opštini, rečeno je danas u toj opštini.

Najveće poplave su u selu Taskovići, u opštini Gadžin Han, gde je voda ušla u podrumske prostorije u šest kuća, dok je u drugom selu poplavljena jedna kuća.

U samom mestu Gadžin Han voda je ušla u tri kuće.

Zamenik Direkcije za izgradnju u toj opštini Dejan Ignjatović rekao je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je mehanizacija na terenu i da sanira posledice poplave.

Ignjatović je kazao da je velika površina obradivog poljoprivrednog zemljišta pod vodom, ali da je još rano da se procenuje šteta.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poplavljeno nekoliko kuća u opštini Gadžin Han

Izvor: Kurir, 16.Maj.2012

Najveće poplave su u selu Taskovići, gde je voda ušla u podrumske prostorije u šest kuća..NIŠ - Kutinska reka u opštini Gadžin Han kod Niša poplavila je nekoliko kuća i obradivo poljoprivredno zemljište u toj opštini, rečeno je danas u toj opštini...Najveće poplave su u selu Taskovići,...

Nastavak na Kurir...

Poplavljeno nekoliko kuća u opštini Gadžin Han

Izvor: Danas, 16.Maj.2012

Kutinska reka u opštini Gadžin Han kod Niša poplavila je nekoliko kuća i obradivo poljoprivredno zemljište u toj opštini.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.