Poplavljeni podrumi u pedesetak domaćinstava u Pirotu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2014, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poplavljeni podrumi u pedesetak domaćinstava u Pirotu

U Pirotu je danas u popodnevnim časovima usled jakog pljuska poplavljeno pedesetak domaćinstava u Kozaračkoj ulici i nekoliko okolnih ulica nedaleko od centra grada. Reč je uglavnom o podrumskim prostorijama i garažama, u kojima je u jednom momentu dubina vode bila i do pola metra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

POLA METRA VODE: Jak pljusak poplavio kuće u Pirotu

Izvor: Kurir, 21.Jun.2014, 10:13

Reč je uglavnom o podrumskim prostorijama i garažama u Kozaračkoj ulici..PIROT - U Pirotu je poplavljeno pedesetak domaćinstava u nekoliko ulica, posle jakog pljuska koji je u popodnevnim satima u petak zahvatio taj grad...Reč je uglavnom o podrumskim prostorijama i garažama, u kojima je u jednom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.