Poplavljen deo Ulice Justina Popovića u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2022, 20:29

Poplavljen deo Ulice Justina Popovića u Nišu

Već nekoliko sati je Ulica Justina Popovića u Nišu u jednom delu praktično neprohodna zbog vode - stanovnici kažu da je pukla cev, ali da su im u Vodovodu rekli da nema dovoljno ekipa i da nemaju koga da pošalju na teren.

Voda na uglu Ulice Justina Popovića u Durlanu već dva sata šiklja iz pukle cevi - pišu građani, koji su poslali i snimak na kome se vidi da automobili zbog toga teško mogu da se "iščupaju" do kraja ulice.

Iz Naissus-a izjavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da imaju samo jednu ekipu za Niš i okolinu, koja neće skoro, a kroz ulicu više ne mogu ni automobili da prolaze - pišu građani.

Novinari su pitali JKP Naissus o problemu u ovoj ulici i kada će izaći na teren, a odgovore još čekamo.

Poplavljen je deo Ulice Justina Popovića u Nišu - javljaju građani, dok čekaju da ekipe Vodovoda izađu na teren, jer je pukla cev.#Niš pic.twitter.com/4r4eeGEplc

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Poplavljen deo Gornjomatejevačke, više od 20 ulica u Nišu bez vode zbog havarije u Justina Popovića

Izvor: JužneVesti.com, 23.Nov.2022, 17:13

Sedmi prilaz Gornjomatejevačke ulice u Nišu poplavljen je i skoro neprohodan za pešake, pošto ulica nema ni asfalt. Razni delovi Niša bili su danas bez vode zbog kvarova, a brojne ulice i dalje je nemaju zbog havarije u Ulici Justina Popovića...Dan nakon poplave u Justina Popovića, slične probleme...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.