Izvor: Blic, 25.Dec.2009, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poplavljen deo zemunskog naselja Altina

Zbog otapanja snega i nepostojanja kišne kanalizacije, deo zemunskog naselja Altina je poplavljen, saopštila je opština Zemun.

Poplavama su doprinele i podzemne vode koje su na oko 50-60 centimetara ispod površine.

Oko 100 metara ulice Ljiljane Krstić, kojom saobraća i autobus 81, poslednjih dana je pod vodom, zbog čega je otežano kretanje pešaka i vozila.

Naselje Altina 1 obuhvaćeno je planom detaljne regulacije, a trenutno se radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << projekat za izgradnju kanalizacije. Trenutno rešenje je usisavanje vode pumpama, a trajno je izgradnja kanalizacije, za koju u opštini kažu da nisu nadležni, ali da su u stalnom kontaktu sa Gradom i da je već započeta izrada plana njene izgradnje, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poplave namučile Mladenovac i Altinu

Izvor: Press, 26.Dec.2009, 06:30

Naglo otapanje snega prethodnih dana na nekoliko lokacija u Beogradu napravilo je velike poplave. Najgore je bilo u Mladenovcu, gde se izlila reka Veliki lug, dok je deo naselja Altina poplavljen zbog nepostojanja kišne kanalizacije. .U ovom zemunskom naselju potopljeno je oko 100...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.