Poplave u Prijepolju

Izvor: S media, 01.Dec.2010, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poplave u Prijepolju

Štab za vanredne situacije u Prijepolju upozorio je večeras gradjane da se očekuje dalji rast vodostaja Lima koji je već dostigao gotovo četiri puta veći nivo od uobičajenog.

U 20.00 izmeren je vodostaj od 340 centimetara, što je iznad nivoa Lima pre desetak dana kada se prvi put izlio iz korita.

Izlila se Drina

"Najkritičnije je u Ivanju gde smo potpuno zabranili saobraćaj na jedinom mostu u ovom prigradskom naselju. Alternativni pravac prema Ivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je takodje zatvoren za saobraćaj jer je Lim poplavio deo puta", rekao je predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović.

Sava preti Šapcu

Štab je u stalnom zasedanju a u pomoć su pritekli i pripadnici spasilačke jedinice MUP-a. Poplavljeno je nekoliko desetina stambenih i veliki broj drugih objekata kao i širok pojas poljoprivrednog zemljišta u priobalju Lima, rekao je Zindović.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.