Poplave u Britaniji

Izvor: Beta, 28.Dec.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poplave u Britaniji

Britanski premijer Dejvid Kameron danas će obići poplavljena područja u Velikoj Britaniji. Poplave su zahvatile sever Engleske, Vels, Škotsku i Lankašir. Agencija za okolinu sinoć je primila 27 upozorenja na poplave iz više mesta u Engleskoj i Velsu. Premijer je juče najavio da će se dodatni broj vojnika ukuljučiti u akciju spasavanja u ugroženim područjima, gde je više stotina ljudi evakuisano zbog poplava. Ukoliko nevreme potraje, britanska vlada je najavila mobilizaciju i do 1.000 vojnika.Više od 6.500 domova je tokom vikenda ostalo bez električne energije. 

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poplave u Britaniji, Kameron danas obilazi ugrožena područja

Izvor: Blic, 28.Dec.2015

Britanski premijer Dejvid Kameron danas će obići poplavljena područja u Velikoj Britaniji...Poplave su zahvatile sever Engleske, Vels, Škotsku i Lankašir. Agencija za okolinu sinoć je primila 27 upozorenja na poplave iz više mesta u Engleskoj i Velsu...Premijer je juče najavio da će se dodatni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.