Ponovo poplava u Kosjeriću, nevreme u Valjevu

Izvor: Blic, 05.Avg.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo poplava u Kosjeriću, nevreme u Valjevu

Naselje Seča Reka u opštini Kosjerić. danas popodne je usled obilnih padavina ponovo poplavljeno, a oko 20 kuća ugroženo, izjavili su večeras FoNetu meštani tog naselja. Nebo iznad Kraljeva

U poslednja tri dana, ovo je drugi put da se reka Seča izlila i da je poplavila to naselje.

Usled današnjih padavina i izlivanja reke, nema struje, a poplavljeni su putevi kao i kuće porodica Nikolić i Maksić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje imaju malu decu.

Meštani kažu da su ogorčeni na lokalnu vlast, "jer ništa nije uradila od prolećnih poplava kako bi se očistila rečna korita".

U Valjevu palo oko 54 litra po metru kvadratnom

U Valjevu je večeras palo oko 54 litra kiše po kvadratnom metru, a oluja je izazvala probleme u snabdevanju električnom energijom.

Nevreme je počelo oko 19.00 sati, a zbog velike grmljavine iz sistema je "ispala" velika trafostanica na Boričevcu, pa je dobar deo grada bio bez struje. Udari groma oštetili su i pojedine dalekovode za seosko područje opštine.

Vatrogasci su intervenisali u gašenju jednog požara, a prema rečima dežurnog u Vatrogasno-spasilačkom bataljonu bilo je dosta poziva za ispumpavanje vode iz stambenih i poslovnih prostorija koje su zbog jakog pljuska poplavljene.

U pojedinim delovima grada bilo je problema u funkcionisanju saobraćaja zbog toga što kišna kanalizacija nije mogla da primi svu vodu koja se izlila na grad.

Dejstvovale su protivgradne stanice na području Šapca, Bogatića i Obrenovca.

Nevreme stiže i u Kraljevo gde su olujni oblaci prekrili nebo.

Pročitajte još Kosjerić: Osam kuća poplavljeno u sinoćnjem nevremenu Nevreme poplavilo kuće u opštini Kosjerić

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ponovo poplava u Kosjeriću, nevreme u Valjevu, Loznici, Čačku

Izvor: Blic, 05.Avg.2014

Naselje Seča Reka u opštini Kosjerić. danas popodne je usled obilnih padavina ponovo poplavljeno, a oko 20 kuća ugroženo, izjavili su večeras FoNetu meštani tog naselja. Nebo iznad Kraljeva..U poslednja tri dana, ovo je drugi put da se reka Seča izlila i da je poplavila to naselje...Usled današnjih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.