Pomoć Krupnju stigla iz novosadskog Domu zdravlja

Izvor: Blic, 05.Avg.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć Krupnju stigla iz novosadskog Domu zdravlja

Zaposleni u Domu zdravlja “Novi Sad“ uručili su humanitarnu pomoć svojim kolegama u Krupnju, koje su pretrpele veliku štetu prilikom majskih poplava, saopštila je danas ta zdravstvena ustanova.

Novosadski lekari, sestre i ostali zaposleni u Domu zdravlja pripremili su za svakog kolegu po paket od 20 kilograma različitih sredstava za održavanje kućne higijene.

Pomoć za 90 zaposlenih u Domu zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Krupnju, vrednu ukupno više od 800.000 dinara, uručili su direktor i glavni medicinski tehničar novosadskog Doma zdravlja Milan Krtinić i Nenad Vukas.

Direktor Krtinić je napomenuo da je svakom zaposlenom u krupanjskom Domu zdravlja predat po paket kućne hemije i dodao da je to samo deo pomoći koju će prikupljati lekari, medicinski tehničari i svi ostali koji rade u toj novosadskoj zdravstvenoj ustanovi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pomoć Krupnju stigla iz novosadskog Doma zdravlja

Izvor: Blic, 05.Avg.2014

Zaposleni u Domu zdravlja “Novi Sad“ uručili su humanitarnu pomoć svojim kolegama u Krupnju, koje su pretrpele veliku štetu prilikom majskih poplava, saopštila je danas ta zdravstvena ustanova...Novosadski lekari, sestre i ostali zaposleni u Domu zdravlja pripremili su za svakog kolegu po paket...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.