Pokrajina nudi pomoć opštinama pogođenim poplavama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrajina nudi pomoć opštinama pogođenim poplavama

Pokrajinske institucije spremne su da Sektoru za vanredne situacije Srbije upute pomoć u materijalu, tehničkim sredstvima i stručnjacima u opštinama u Srbiji koje su pogođene poplavama, saopštio je danas Biro za informisanje Pokrajinske vlade.

Povodom proglašenja vanredne situacije u više opština na teritoriji Srbije zbog izlivanja reka, na inicijativu predsednika Pokrajinske vlade Bojana Pajtića održan je hitan sastanak Pokrajinskog štaba za vanredne situacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Javnog vodoprivrednog preduzeća Vode Vojvodine, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je na sastanku konstatovano da je stanje vodotoka u Vojvodini zadovoljavajuće, bez većih problema, da su sve crpne stanice i odbrambeni bedemi u operativnom stanju i spremni, kao i da su stručne službe u potpunosti spremne da reaguju u slučaju potrebe usled eventualnog pogoršanja vremenskih uslova.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pokrajina nudi pomoć opštinama pogođenim poplavama

Izvor: Blic, 07.Mar.2016

Pokrajinske institucije spremne su da Sektoru za vanredne situacije Srbije upute pomoć u materijalu, tehničkim sredstvima i stručnjacima u opštinama u Srbiji koje su pogođene poplavama, saopštio je danas Biro za informisanje Pokrajinske vlade...Povodom proglašenja vanredne situacije u više opština...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.