Podjela platnih kartica u Banjaluci i Šamcu

Izvor: BanjalukaLive.com, 11.Jul.2014, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podjela platnih kartica u Banjaluci i Šamcu

Podjela 700 platnih kartica po vaučer modelu Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske u iznosu od 5.000 KM počeće danas u Banjaluci i opštini Šamac. U nedjelju, 13. jula, platne kartice u vrijednosti 5.000 KM biće podijeljene u opštinama Laktaši i Srbac, a u ponedjeljak, 14. jula u opštini Modriča. Ukoliko budu sređeni spiskovi lokalnih komisija za procjenu štete, podjela platnih kartica paralelno će početi i u drugim opština u Republici Srpskoj pogođenim >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << poplavama, potvrđeno je u kabinetu predsjednika Vlade Republike Srpske. Podjela platnih kartica juče je počela u Doboju, a nastavljena je u Bijeljini i Prijedoru. (MONDO.ba/ Srna)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pravo na vaučere ima 288 domaćinstava

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2014

VUKOSAVLJE - U opštini Vukosavlje pravo na vaučere Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske ima 288 domaćinstava kojima su u majskim poplavama oštećene kuće, rekao je Srni predsjednik opštinske Komisije za procjenu šteta Božo Mišić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Platne kartice dostavljene u Prijedoru, Doboju, Bijeljini i Banjaluci

Izvor: Capital.ba, 11.Jul.2014

BANJALUKA, Platne kartice po vaučer modelu Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske do sada su dobili građani u Prijedoru, Bijeljini, Doboju i Banjaluci prema obrađenim podacima lokalnih komisija za popis ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.