Počinje provod u Bašti SC: Ozbiljna zabava & humanost - recept za sjajan parti!

Izvor: NaDlanu.com, 26.Maj.2014, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje provod u Bašti SC: Ozbiljna zabava & humanost - recept za sjajan parti!

Bašta Sava centra u petak (30.05) startuje novu sezonu na otvorenom i to prvom žurkom serijala Serious fun, na kome je gost jedan od najtalentovanijih hrvatskih DJ-eva Mariano Mateljan. Parti će imati i humanitarnu notu pošto će se skupljati sredstva za ugrožene u poplavama.

Marianov stil u setovima se može opsiati rečima deep & dark, sa tendencijom ka niskim frekvencijama. Važi za jednog od umetnika od kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << se velike stvari tek očekuju, ali i ono što je do sada uradio ga svrstava među rising star-ove regionalne scene. Njegove trake Dark Time Boogie i Tenebrous Avenue su puštali i DJ-evi poput Marca Corole i Huga, a njegovi fanovi kažu da je “nemoguće čuti Marianovu muziku i ne igrati uz nju“. Osim Mateljana nastupiće i Lale, predvodnik organizacije Happy people, Marko Vuković i Petar Cvetković.

Serious fun serijal, koji zajedničkim snagama organizuju Happy people i Dirty Bookings, ovog puta će imati i humanu notu. Naime, zbog tragične situacije uzrokovane velikim poplavama koja je zadesila građane Srbije, Bosne i Hrvatske na žurki će se sakupljati pare koje će biti uplaćene na žiro račune ove tri države. U Bašti SC biće izložena kutija u kojoj će posetioci moći da doniraju svotu novca po želji. Cena karte je 350 dinara, a ulaz je do ponoći slobodan za devojke.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Bašta SC: Serious Fun – DJ Mariano Mateljan

Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Maj.2014, 00:30

U Bašti Sava centra u petak, 30. maja, počinje nova sezona na otvorenom, prvom žurkom serijala Serious Fun. Gost je jedan od najtalentovanijih hrvatskih didžejeva, Mariano Mateljan. Parti će imati i humanitarnu notu jer će se skupljati novčana sredstva za .. Pročitaj članak The post Bašta SC:...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.