Počela obnova pruge Beograd-Bar oštećene u poplavi

Izvor: Beta, 27.Maj.2014, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela obnova pruge Beograd-Bar oštećene u poplavi

VALJEVO, 27. maja 2014. (Beta) - Železnice Srbije počele su obnovu dela pruge Beograd-Bar koja je oštećena u poplavi, izjavio je u utorak rukovodilac dela Sekcije za održavanje pruge u Valjevu Miodrag Vlajković.

"Radi se na delu pruge izmedju Lazarevca i Lajkovca, gde je Kolubara tokom poplava odnela 1,5 kilometara trase i jedan mostić", rekao je Vlajković agenciji Beta.

Procenio je da bi radovi mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << da budu okončani za mesec dana, što je bitno kako bi ponovo mogao da saobraća Beovoz od Beograda do Valjeva.

Vlajković je rekao da će sanacija odrona na delu barske pruge u klisuri reke Gradac i kod stajališta Lastra "potrajati" zbog toga što je teren kojim trasa tuda prolazi "komplikovan i zahtevan".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela obnova pruge Beograd-Bar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2014

Železnice Srbije počele su obnovu dela pruge Beograd-Bar koja je oštećena u poplavi, izjavio je danas rukovodilac dela Sekcije za održavanje pruge u Valjevu Miodrag Vlajković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.