Počela obnova kuća u Obrenovcu

Izvor: Mondo, 19.Avg.2014, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela obnova kuća u Obrenovcu

U Obrenovcu je danas počela obnova kuća uništenih u poplavama. Bageri prvi stigli u dvorište Ivanovića...

RTS javlja da su dva velika bagera ušla u dvorište porodice Ivanović i da su počeli da rade na raščišćavanju ruševine.

Porodica Ivanović mesecima živi u šatoru jer im je kuća potpuno uništena.

U prvoj turi biće obnovljeno devet kuća oštećenih i srušenih u majskim poplavama od ukupno 69 koje će dobiti rešenja za materijalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pomoć države, najavili su ranije predstavnici Vlade Srbije.

Povezane vestipočinje obnova kućaU Obrenovcu pustoš i jad

U Obrenovcu danas počinje i obnova Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj", a početku radova prisustvovaće srpski premijer Aleksandar Vučić i direktor Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja Marko Blagojević.

Objekat škole koju pohađa 1.539 učenika, prvi je na kojem počinje rekonstrukcija sredstvima Evropske unije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.