Pet žrtava nevremena u Italiji

Izvor: Press, 13.Nov.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet žrtava nevremena u Italiji

Broj mrtvih u olujnom nevremenu koje je pogodilo sever Italije popeo se danas na pet, dok su poplave i klizišta izazvali haos u regionu.
Pričinjena šteta je za sada procenjena na više od 100 miliona evra, preneo je AFP.

Danas je poginuo jedan 36-godišnjak koji je u Moskacanu, jugoistočno od Milana, pokušavao da spreči ulazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vode u jedan restoran.

Iako je kiša danas oslabila, više od 60 škola ostalo je danas zatvoreno u Milanu, a mnoge ulice su poplavljene pošto su se izlile reke Sevezo i Lambro.

Spasilačke ekipe strahuju da bi mogla da se izlije i reka Po, najveća u oblasti. Nakon malog zatišja, za predstojeći vikend očekuje se ponovo jaka kiša.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet žrtava nevremena u Italiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Nov.2014

Broj mrtvih u olujnom nevremenu koje je pogodilo sever Italije popeo se danas na pet, dok su poplave i klizišta izazvali haos u regionu...Pričinjena šteta je za sada procenjena na više od 100 miliona evra, preneo je AFP...Danas je poginuo jedan 36-godišnjak koji je u Moskacanu, jugoistočno od Milana,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

OLUJA HARA ITALIJOM: Poginulo petoro ljudi (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Nov.2014, 01:31

Više od 60 škola je ostalo zatvoreno u Milanu, a mnoge ulice su poplavljene zbog izlivanja reka. Dosadašnja šteta je procenjena na više od 100 miliona evra..Broj mrtvih u olujnom nevremenu koje je pogodilo sever Italije popeo se danas na pet, dok su poplave i klizišta izazvali haos u regionu...Pričinjena...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.