Izvor: Blic, 24.Maj.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POĐOH DA KUPIM NEŠTO, ALI... Stanovnike ovog grada u zapadnoj Srbiji jutros je u centru dočekao ŠOK

Obilna kiša koja se juče slila u Bajinu Baštu i izazvala poplavu u pojedinim delovima grada, pored štete koju je nanela, izazvala je jedan nesvakidašnji prizor.

Dok je voda, koju su naneli potoci iz viših delova opštine, tekla gradom jedan Bajinobaštanin snimio je stepenište na Trgu Dušana Jerkovića kojim se slivala bujica, i na kom se stvarala slika malog kaskadnog vodopada.

"Pođoh da kupim nešto, ali... Nova fontana u centru grada!", napisao je Ivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Purtić na Fejsbuku.

Voda je prodrla u grad tokom popodnevnog pljuska kada su se pokrenuli bujični potoci u naselju Višesava. Poplavljeno je nekoliko kuća, bujica je pokrenula klizišta na više mesta i ugrozila saobraćajnice, a tokom noći i ostavila deo opštine bez struje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.