Ovo je Srbija

Izvor: RTS, 28.Mar.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Srbija

Šta kažu poljoprivrednici u šabačkom i zrenjaninskom kraju na najavu ministra poljoprivrede, da stranci ipak neće moći da kupuju zemlju od prvog septembra ove godine i da li to utiče na cenu poljoprivrednog zemljišta istražuju reporteri RTS-a.

Kako bi poboljšali uslove života i ostanak mladih na selu u opštini Knić posebnu pažnju posvetili su izgradnji puteva i drugih infrastrukturnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << objekata. Šta se sve gradi ovih dana u toj opštini - izveštava Nevenka Đelić.
Pre poplava, Krupanj je važio za vazdušnu banju i mesto gde su se okupljali sportisti, rekreativci i đaci, a od 2014. do danas broj turista je znatno manji. Sada se uređuju izletišta, sportski tereni, rekonstruiše se hotel, postavlja nova turistička signalizacija. Kakve sve pogodnosti Krupanj nudi posetiocima u prilogu Slavice Džinović.
Pratite nas na Jutjub kanalu i Fejsbuku
Urednice emisije: Gordana Petrović, Dragana Živojnović i Dragana Anastasijević
Odgovorni urednik Redakcije Dopisništva: mr Nenad J. Ristić
ovo_je_srbija@rts.rs

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratak Krupnja na turističku mapu Srbije

Izvor: RTS, 29.Mar.2017, 11:01

Krupanj, koji je pre poplava 2014. godine važio za vazdušnu banju i mesto gde su se okupljali sportisti, rekreativci i đaci, ponovo želi da privuče turiste. Zato je opština odlučila da gostima koji ostvare tri noćenja pokloni vaučer od 2.500 dinara. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.