Ovo je Herson FOTO

Izvor: B92, 07.Jun.2023, 12:05

Ovo je Herson FOTO

Ukrajina objavila fotografije za koje navode da prikazuju grad Herson dan nakon poplave koju je uzrokovalo uništenje brane na hidroelektrani Nova Kahovka.

"Ovo je Herson danas. Rusi su pokušali sve što mogu kako bi osvojili ovaj grad. Poslali su vojsku, granatirali su ga, poplavili su ga. Ni u čemu nisu uspeli. To će se i nastaviti. Kako u Hersonu tako i drugde u Ukrajini", objavilo je ukrajinsko ministarstvo odbrane.

Herson je, podsetimo, jedini glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grad neke ukrajinske oblasti koji su Rusi okupirali na početku invazije, a potom se povukli iz njega pritisnuti napredovanjem ukrajinskih snaga koje su ga u konačnici i oslobodile.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Poplave,   Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.