Osumnjičeni za zloupotrebu vaučera za poplavljene

Izvor: Cafe.ba, 19.Mar.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za zloupotrebu vaučera za poplavljene

U Prijedoru su dva lica osumnjičena za zloupotrebu vaučera za naknadu štete prouzrokovane poplavama, saopšteno je danas iz prijedorskog Centra javne bezbjednosti /CJB/.

Lica M.G. /65/ i J.V. /68/ osumnjičena su da su članovima prijedorske Komisije za procjenu štete od elementarne nepogode dali neistinite podatke, odnosno da su vikendice prijavili kao stambene objekte koje koriste za stanovanje sa svojim porodicama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << />
Suprotno Uredbi o prioritetnoj pomoći za sanaciju štete na stambenim objektima izazvanih u poplavama u Republici Srpskoj, uvršteni su u spisak korisnika elektronskih platnih kartica koje su i podigli. Lice M.G. prijavilo je materijalnu štetu od 5.468 KM, dok je J.V. prijavio štetu od 3.983 KM.

CJB Prijedor podnio je juče Okružnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv M.G. i J.V. zbog sumnje da su počinili krivično djelo obmana pri dobijanju kredita ili drugih pogodnosti.

Policijski službenici CJB Prijedor nastavljaju rad na utvrđivanju postojanja drugih slučajeva zloupotrebe prilikom dodjeljivanja vaučera, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Osumnjičeni za zloupotrebu vaučera za poplavljene

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2015

PRIJEDOR - U Prijedoru su dva lica osumnjičena za zloupotrebu vaučera za naknadu štete prouzrokovane poplavama, saopšteno je danas iz prijedorskog Centra javne bezbjednosti (CJB)...Lica M.G. (65) i J.V. (68) osumnjičena su da su članovima prijedorske Komisije za procjenu štete od elementarne nepogode...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.