Osam žrtava poplava u Venecueli

Izvor: B92, 01.Okt.2022, 11:48

Osam žrtava poplava u Venecueli

Venecuelanske vlasti saopštile su da su pronašle osam tela nakon što su zbog jakih kiša nabujale reke i izazvale iznenadne poplave.

Žrtve su bile medju grupom od deset ljudi koje je odnela vodena bujica iz kampa u kojem se održavao verski skup u gradu Lobatera, saopštile su vlasti.

Četiri žrtve su maloletne, a najmanje tri osobe se vode kao nestale, javlja Rojters. Među nestalima usled nevremena je i 35-godišnji farmer koji je iz obližnjeg mesta San >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hose de El Kobre.

Motocikl koji je vozio, pronašla je policija. Nekoliko oblasti u zapadnim i centralnim regionima Venecuele bilo je pod uticajem obilnih padavina najmanje nedelju dana. U severozapadnom gradu Barkisimetu, putevi su poplavljeni pa su se vozači probijali kroz vodu u delimično potopljenim vozilima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.