Od Turske 1,35 mil. € za ugrožene

Izvor: B92, 19.Jan.2015, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Turske 1,35 mil. € za ugrožene

Turska razvojna agencija će izdvojiti 1,35 miliona evra za saniranje posledica majskih poplava u Srbiji.

Zamenik predsednika Turske razvojne agencije (TIKA) Ali Maskin najavio je da će ta organizacija izdvojiti 1,35 miliona evra za finansiranje projekata saniranja posledica velikih prolećnih poplava u Srbiji.

Maskin je danas sa ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija Rasimom Ljajićem razgovarao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o projektima koje u narednom periodu TIKA namerava da sprovede u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Zamenik predsednika TIKA je dodao da će ta sredstva biti opredeljena na osnovu četiri projekta koja će predložiti Kancelarija za pomoć i obnovu poplavljenih područja Vlade Srbije.

Maskin je naveo da će TIKA i u narednom periodu nastaviti finansiranje različitih projekata u Srbiji, pri čemu će se voditi računa da to budu ulaganja koja će dovesti do otvaranja novih radnih mesta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Turska pomoć poplavljenim područjima u Srbiji

Izvor: Studio B, 20.Jan.2015, 09:36

Turska razvojna agencija izdvojiće 1,35 miliona evra za saniranje posledica majskih poplava u Srbiji. ..To je najavio zamenik predsednika te agencije Ali Maskin koji je sa ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija Rasimom Ljajićem razgovarao o projektima koje u narednom periodu TIKA namerava da...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.