OVAJ DEO SRBIJE NA UDARU POPLAVA! Građani odsečeni od sveta: “Situacija teža nego 2014. godine” (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 22:29

OVAJ DEO SRBIJE NA UDARU POPLAVA! Građani odsečeni od sveta: “Situacija teža nego 2014. godine” (FOTO)

Meštani odsečeni od sveta, predsednik opštine aktivno reaguje.

Obilne padavine izazvale su poplave na teritoriji opštine Mionica, u selu Popadić i okolnim mestima. Putni pravci su prekinuti, što je rezultiralo da meštani budu odsečeni od ostatka sveta, saopštila je opština.

Predsednik opštine Mionica, Boban Janković, obišao je stanovnike i ekipe Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mionica", koje su uspele privremeno osposobiti mostove i putne pravce.

- Na terenu smo od jutros, sa građanim i ekipama. Nismo se još oporavili od prethodne poplave, a već nas je zadesila sledeća. Brzom intervencijom uspeli smo da sredimo kritične tačke, a situacija je teška na čitavoj teritoriji opštine. Nastavljamo da pratimo stanje. Svi resursi stavljeni su u funkciju pomoći građanima - rekao je Janković.

Meštani Popadića tvrde da je situacija sada teža nego 2014. godine kada je opština Mionica doživela katastrofalnu poplavu.

Građanima je na raspolaganju besplatan broj Kol centra 0800505055 za sve informacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.