OSTAVLJA BEZ DAHA Pozivala je na pomoć Srbiji tokom poplava pre tri godine, a sada je pokazala svoje GOLIŠAVO IZDANJE

Izvor: Blic, 31.Avg.2017, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAVLJA BEZ DAHA Pozivala je na pomoć Srbiji tokom poplava pre tri godine, a sada je pokazala svoje GOLIŠAVO IZDANJE

Lepa glumica stekla je veliku popularnost na ovim prostorima serijom "Čari", a svojevremeno je apelovala na alarmantno stanje u Srbiji i Bosni i Hercegovini zbog velikih poplava. Sada se prisetila snimanja popularne serije, u kojoj je u jednoj od epizoda bila seksi sirena.

Alisa Milano (44) postavila je na svoj Instagram profil fotografiju sa seta serije "Čari" (Charmed), koja je naišla na oduševljene komentare njenih obožavatelja, a u prvi plan došla je linija koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je glumica tada imala.

Prisetila se dana kada je tumačila lik Fibi Halivel, koji joj je doneo veliku popularnost širom sveta, a u ovoj epizodi bila je sirena, kojoj je kostim, složili su se mnogi u komentarima ispod slike, odlično pristajao.

Interesantno je da je upravo po Alisi Milano urađen lik najpoznatije sirene na svetu, one iz Diznijevog crtaća.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.