Izvor: Blic, 12.Jun.2023, 19:57

OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ NA PRUZI BEOGRAD-NIŠ KOD JAGODINE Bujične poplave širom Srbije, vanredna situacija proglašena u 26 gradova (VIDEO, FOTO)

Obilne kiše u Pomoravlju izazvale su izlivanje desetina seoskih potoka i rečica. Bujica kod Jagodine nosila je automobile, traktore i poljoprivredne mašine. Obustavljen je železnički saobraćaj na pruzi Beograd-Niš kod Jagodine. U opštini Svilajnac izlila se Trstena i poplavila desetak kuća u selu Vojska, gde je proglašena i vanredna situacija. Štete od bujica ima i na teritoriji opštine Paraćin. Vanredna situacija na teritoriji grada Čačka zbog poplava.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obustavljen saobraćaj na pruzi Beograd-Niš, reka došla do metalne konstrukcije

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jun.2023

Zbog naglog rasta reke Lugomir danas u 16.40 obustavljen je železnički saobraćaj na magistralnoj pruzi Beograd-Niš, kod Jagodine, prenosi RTS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Saniraju se posledice poplava u Pomoravlju, ponovo uspostavljen saobraćaj na pruzi Beograd-Niš

Izvor: Radio 021, 13.Jun.2023, 08:09

Saniraju se posledice poplava u Pomoravlju gde se usled obilnih padavina izlilo desetina seoskih potoka i rečica.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.