Izvor: Blic, 08.Avg.2023, 18:10

OBRAĆANJE VUČIĆA I BRNABIĆ Premijerka: Do sada isplaćeno 24 miliona dinara za saniranje posledica poplava

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obraćaju se danas javnosti iz Palate Srbija.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić otkrio novi plan: "Ovako će izgledati Beograd"; "Vozovi će se kretati 120 km/h" VIDEO

Izvor: B92, 08.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio novi plan koji treba da se završi do 2027. godine kada će biti održan Ekspo u Srbiji...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obratili su se javnosti iz Palate Srbija..."Kao što znate, usled poplava vanrednu situaciju je proglasilo...

Nastavak na B92...

OBRAĆANJE VUČIĆA I BRNABIĆ "EXPO 2027. godine doneće ogromne promene za našu zemlju, ovako će izgledati projekti koje moramo da završimo do tada"

Izvor: Blic, 08.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obratili su se danas javnosti iz Palate Srbija. Glavna tema o kojoj se govorilo bila je priprema za EXPO 2027. godine, u okviru koje će, kako je najavljeno, biti realizovani projekti koji će promeniti izgled i lice zemlje i doprineti razvoju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.