Nevreme u opštini Lučani poplavilo njive i oštetilo puteve

Izvor: Beta, 08.Avg.2020, 14:15

Nevreme u opštini Lučani poplavilo njive i oštetilo puteve

Jako nevremena koje je u petak kasno uveče sinoć pogodilo Lučane, poplavilo je nekoliko stotina hektara poljoprivrednog zemljišta i oštetilo puteve na teritoriji te opštine.U Opštinskom štabu za vanredne situacije agenciji Beta je rečeno da je u selima Viča i Kaona za dva sata palo oko 65 litara kiše po metru kvadratnom.Iz štaba su naveli da je došlo do izlivanja bujičnih potoka i reke Bjelice zbog čega je poplavljeno oko 400 hektara poljoprivrednog zemljišta, kao i brojni pomoćni objekti u dvorištima kuća.Velika šteta je pričinjena i na putnoj infrastrukturi, naročito na putevima u naseljima Gornja i Donja Kravarica, Kaona i Rasovac.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nevreme u opštini Lučani poplavilo njive i oštetilo puteve

Izvor: Danas, 08.Avg.2020

Jako nevremena koje je u petak kasno uveče sinoć pogodilo Lučane, poplavilo je nekoliko stotina hektara poljoprivrednog zemljišta i oštetilo puteve na teritoriji te opštine. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.