Neprohodan put od Niša ka Makedoniji

Izvor: Radio 021, 24.Jan.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neprohodan put od Niša ka Makedoniji

"Putevi Srbije" saopštili su danas da je put od Niša ka makedonskoj granici neprohodan, pošto je poplavljen zbog većeg vodostaja Južne Morave.

Situacija u Pčinjskom okrugu koji je juče bio pogođen obilnom kišom se normalizuje s obzirom na prestanak padavina i ako tako ostane počeće ispumpavanje vode iz podrumskih prostorija ugroženih domaćinstava. Na svim pogođenim područijima nema ugroženog stanovništva, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Na teritoriji Pčinjskog okruga od 23. januara palo je oko 25 litara kiše po kvadratnom metru, a u toku prethodnih dana usled topljenja snega zemlja je bila natopljena te nije mogla biti prihvaćena atmosferska voda, navodi se u saopštenju.

Gradonačelnik Vranja je doneo odluku o proglašenju vanredne situacije u delu grada. Najviše je pogođena Vranjska Banja i to naselja Savince, Bujkovac i Korbelac.

U Vladičinom Hanu, evakuisano je 22 ljudi koji su smešteni u prihvatni centar u osnovnoj školi. Vanredna situacija proglašena je i u toj opštini.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.