Nemate šta da radite u Beogradu. Svi na teren

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 10:49

"Nemate šta da radite u Beogradu. Svi na teren"

Poplave su uništile puteve, kuće mostove u Srbiji, a predsednik Aleksandar Vučić govorio je o načinu na koji će se Srbija boriti protiv nepogoda.

On je naglasio da je sada pomoć ugroženima najvažnija.

"Zahtevam od Vlade Srbije marljiviji pristup i odgovorniji pristup rešavanju problema sa poplavama. 2014. smo gotovo u 70 opština imali poplave, 63 opštine sam obišao tada. I to nije da budete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 10 minuta na tom mestu i da napustite mesto. Idite, razgovarajte sa narodom. Razgovarajte sa ljudima, napravite timove. Nema šta da radiš u Beogradu, Blagojeviću. Svi na teren", rekao je Vučić.

"Moja molba je da koliko je moguće izađemo sa većim naknadama za ljude koji su pretrpeli štetu. To je molba za Ministarstvo finansija, pre svega. Da se izdvoji novac, da se štete saniraju, da vas narod vidi da ste sa njima. Meni nije problem, ja ću da obiđem nekoliko opština. Ali, to morate vi da radite, to je vaš posao", poručio je Vučić Vladi Srbije.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.