Nema opasnosti od poplava

Izvor: Studio B, 29.Maj.2012, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema opasnosti od poplava

Trenutno Beogradu ne preti nikakva opasnost od izlivanja vodotokova. Sava i Dunav niži su za oko metar i po od nivoa na kome se proglašava redovna odbrana od poplava, a u Beogradvodama kažu da ni povećane količine mulja neće stvoriti probleme.

Nijedan od 200 gradskih bujičnih vodotokova, kao što su Topčiderka ili Kijevski potok, nije izašao iz svog korita. Ipak, preporuka opštinskim štabovima da budu u pripravnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i dalje važi.

Da u Beogradu nema opasnosti od poplava, potvrdio je Vladimir Batalović, tehnički direktor JP „Beogradvode".

- Na području grada do manjih problema može doći samo na bujičnim vodotokovima, poput Topčiderske i Železničke reke, Mirijevskog potoka i drugih, jer talasi mogu biti nešto jači i muljeviti, ali takvi naleti brzo prođu i ne očekuju se veći problemi. Na Savi i Dunavu je situacija stabilna i ne očekujemo nikakve veće promene - rekao je Batalović.

On je upozorio sve opštinske štabove da i dalje budu u pripravnosti i da prate situaciju na vodotokovima.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batalović: U Beogradu ne postoji opasnost od poplava

Izvor: Glas javnosti, 29.Maj.2012

BEOGRAD – Vladimir Batalović, tehnički direktor JP “ Beogradvode” izjavio je da iako je u proteklih nekoliko dana bilo dosta padavina Beogradu ne preti opasnost od poplava...-Na području grada do manjih problema može doći samo na bujičnim vodotokovima, poput Topčiderske i Železničke reke,...

Nastavak na Glas javnosti...

Batalović: U Beogradu ne postoji opasnost od poplava

Izvor: Kurir, 29.Maj.2012

Tehnički direktor JP Beogradvode Vladimir Batalović izjavio je da problema može biti samo na bujičnim vodotokovima, dok je situacija na Savi i Dunavu stabilna..BEOGRAD – Vladimir Batalović, tehnički direktor JP “ Beogradvode” izjavio je da iako je u proteklih nekoliko dana bilo dosta padavina...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.