Nedimović: Program nadoknade štete od poplava isti kao 2014. i 2016.

Izvor: Danas, 04.Jun.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedimović: Program nadoknade štete od poplava isti kao 2014. i 2016.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da je situacija u poplavljenim opštinama stabilna i da se voda povlači. Članak Nedimović: Program nadoknade štete od poplava isti kao 2014. i 2016. se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedimović: Nadoknada štete poplavljenima kao 2014. i 2016.

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jun.2019

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da je situacija u poplavljenim opštinama stabilna i da se voda povlači..."U četvratak ćemo doneti na sednici Vlade Srbije odluku kako ćemo reagovati", kazao je Nedimović za RTS...On je dodao da će program nadoknade...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ilić: Ministar poljoprivrede mora da ode

Izvor: Danas, 04.Jun.2019

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić zataržio je danas smenjivanje ili ostavku ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića, jer se, kako ocenjuje, nije snašao i uništiće srpsku poljoprivredu. Članak Ilić: Ministar poljoprivrede mora da ode se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.