Najnoviji bilans: 27 žrtava poplava

Izvor: B92, 21.Maj.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnoviji bilans: 27 žrtava poplava

Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je u području nastradalom od poplava pronađeno 27 žrtava, a najmanje 10 ili 11 od njih je preminulo prirodnom smrću.

Za sada nije precizirao koliko ljudi od tog broja je stradalo u Obrenovcu koji je najviše pogođen katastrofalnim poplavama.

Našli smo ljude koji su bežali u džipu, misleći da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će izbeći vodu, a izvukao se samo jedan čovek, naveo je premijer Vučić ali nije precizirao gde se to desilo niti gde je pronađen džip.

On je rekao da se ne može se još tačno reći broj preminulih i poginulih u poplavama i to lekari, koji vrše obdukcije treba da utvrde.

"Neće biti ni hiljade ni stotine nastradalih, jer smo veliki deo terena pretražili", kazao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

On je naglasio da nema više prijavljenih nestalih.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U poplavama stradalo 27 osoba

Izvor: Beta, 21.Maj.2014

BEOGRAD, 21. maja 2014. (Beta) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je u sredu da je u područjima nastradalim od poplava pronadjeno 27 žrtava, a najmanje 11 od njih se nije utopilo, već umrlo prirodnom smrću..."Neće biti ni hiljade ni stotine nastradalih jer smo veliki deo terena pretražili",...

Nastavak na Beta...

Broj žrtava raste: Dosad 27 stradalih u poplavama

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Maj.2014

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je u području nastradalom od poplava pronađeno 27 žrtava, a najmanje 10 ili 11 od njih je preminulo prirodnom smrću.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.