Na niški aerodrom sleteli ruski helikopteri (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 19.Maj.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na niški aerodrom sleteli ruski helikopteri (VIDEO)

Dva višenamenska helikoptera „k 32″ Sektora za vanredne situacije Ruske Federacije, sletela su na niški aerodrom Konstantin Veliki.
Reč je o letelicama čije su posade obučene za spasavanje ljudi i dostavu humanitarne pomoći u najugroženija područja.
Letelice će obavljati humanitarnu misiju u Srbiji na poplavljenim područjima dok postoji potreba za to, a jedan od helikoptera će ostati i nakon toga, jer je posada obučena i za gašenje požara.
Prijatelji iz Rusije uvek su tu kada je najteže. Tako je i sada kada je najpotrebnije.
Na Niški aerodrom Konstantin Veliki očekuje se da sleti i treći avion „iljušin 76″, koji donosi neophodnu pomoć Srbiji, generatore, pumpe za vodu, hranu, hranu za bebe i odeću.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Ruski helikopteri za pomoć sleteli u Niš

Izvor: Akter, 19.Maj.2014

Dva ruska višenamenska helikoptera tipa K-32 sleteli su oko 16 casova na niški aerodrom "Konstantin Veliki" kako bi se ukljucili u pružanje pomoći.

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.