NIJE PUNO, TEK KREĆE REKLAMA: Ovako će izgledati Elvis Prisli u novom filmu o kralju rokenrola (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2021, 11:42

NIJE PUNO, TEK KREĆE REKLAMA: Ovako će izgledati Elvis Prisli u novom filmu o kralju rokenrola (VIDEO)

Poplava biografskih filmova.

Režiser Baz Lurman konačno je fanovima pružio priliku da bar nakratko vide glumca Ostina Batlera koji će u njegovom, još uvek neimenovanom filmu, zaigrati "kralja rokenrola" Elvisa Preslija.

Film bi se trebalo da se pojavi tokom idućeg leta, a ovo je prvi tizer filma.

Elvis Monday⚡️

Made a little something to let you good people know we are taking >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << care of business on June 24, 2022.#Elvis #TCB pic.twitter.com/grf8IGqfw9

— Baz Luhrmann (@bazluhrmann) November 15, 2021

Iako je sve ovo prilično štur pogled na Elvisa, Lurman je uz objavu obznanio i da rade na tome da se film sigurno pojavi u bioskopima 24. juna 2022., a u objavi je pomenuo Prislijev bend "Taking Care of Business", koji je okupio kad se vratio na turneju 1969.

Inače, film se bavi karijerom rok legende, od skromnih početaka do svetske slave, a osim Batlera u filmu glumi i Tom Henks, koji će zaigrati Elvisovog menadžera Toma Parkera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.