My Buddy Moose u KSET-u predstavljaju album “IV”

Izvor: BalkanRock.com, 03.Nov.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

My Buddy Moose u KSET-u predstavljaju album “IV”

My Buddy Moose dolaze u zagrebački KSET gdje će 23. studenoga publici predstaviti hvaljeni “IV”.

Čak i prije službenog izlaska, novi je studijski uradak riječkog benda zainteresirao javnost, a prava poplava odličnih kritika i recenzija krenula je početkom ljeta kada je album “IV” u izdanju Dancing Beara ugledao svjetlo dana.

Snimljen u kastavskom studiju GIS, mixan na relaciji Rijeka-Hamburg i masteriran u Seattleu, album >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << donosi 10 novih pjesama u kojima su My Buddy Moose nastavili svoje putovanje prostranstvima americane, power popa i indie-rocka, izlazeći pritom i u rukavce nekih novih glazbenih izričaja. Za odličnu produkciju zaslužni su, uz članove benda, Matej Zec i Matthew Emerson Brown, poznat po suradnji s mnogim velikim glazbenim imenima.

Album “IV” je doživio i svoje vinilno izdanje koje uz jedinstveni dizajn Envera Krivca i Dobriše Radovanovića predstavlja pravi užitak za uši i oči.

Riječane mnogi smatraju jednim od najboljih domaćih live bendova čiji energični nastupi rijetko koga ostavljaju ravnodušnim.

U KSET-u će im se na pozornici pridružiti i brojni gosti, a o kome se točno radi dečki iz benda za sada skrivaju.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kn možete kupiti u KSET-u i Dirty Old Shop-u. Na ulazu će koštati 50 kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21 i 30.


Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.