Most u Begaljici odnela bujica

Izvor: B92, 30.Jun.2018, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Most u Begaljici odnela bujica

U današnjem nevremenu u opštini Grocka poplavljeno je dosta kuća, a šteta će se procenjivati tek ujutru, navedeno je na portalu Grocka.info

Prema podacima kojima raspolažu, najugroženija mesta su Begaljica, Umčari, pojedini delovi Grocke, a na nekoliko mesta saobraćaj je u potpunom prekidu.

Dubočajski potok odneo je most na Smederevskom putu i saobračaj ka Smederevu je u potpunosti obustavljen do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << daljnjeg.

Most u Begaljici ka manastiru Rajinovac je takode odnela bujica.

Na terenu su hitne službe, policija, vatrogasci i žandarmerija koji pokušavaju da dođu do ugroženih stanovnika.

Predsednik opštine Dragoljub Simonović sa saradnicima je u Begaljici zajedno sa hitnim službama.

Da podsetimo, jaka kiša i pljuskovi pogodili su više delova Srbije izazivajući bujice i probleme u saobraćaju, a pod vodom su bile i pojedine saobraćajnice u Beogradu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Grocka pod vodom: Most u Begaljici odnela bujica, obustavljen saobraćaj ka Smederevu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2018

U nevremenu koje je u petal zadesilo i opštinu Grocka poplavljeno je dosta kuća, a šteta će se procenjivati tek danas, navedeno je na portalu Grocka.info..Prema podacima kojima raspolažu, najugroženija mesta su Begaljica, Umčari, pojedini delovi Grocke, a na nekoliko mesta saobraćaj je u potpunom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.