Izvor: Glas javnosti, 09.Maj.2010, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministri čistili otpad iz Skadarskog jezera

PODGORICA - Crnogorsko Ministarstvo za uređenje prostora i zaštitu životne sredine saopštilo je da će nastaviti akcije čišćenja Skadarskog jezera od otpada koji je naročito povećan od januara ove godine, posle velikih poplava u tom području.

U čišćenje Skadarskog jezera do sada su se, pored meštana i raznih nevladinih organizacija, uključila i tri crnogorska ministarstva - za turizam, ekologiju i za odbranu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << U tim akcijama su učestvovali i sami ministri Predrag Nenezić, Branimir Gvozdenović i Boro Vučinić.

Vučinić, obučen u radno odelo i sa rukavicama, čistio je juče otpad zajedno sa oko 300 pripadnika Vojske Crne Gore i službenika Ministarstva odbrane. Oni su za jedan dan očistili oko pet kilometara obale jezera.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.