Mihajlović: Poseta Berlinu znači da je Srbija na dobrom putu

Izvor: BKTV News, 12.Jun.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Poseta Berlinu znači da je Srbija na dobrom putu

Poseta premijera Srbije Aleksandra Vučića Berlinu pokazuje da je Srbija na dobrom putu, izjavila je danas potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ističući da je Nemačka važan partner naše zemlje.

“Od načina na koji je premijer primljen, do tema i razgovora koji su vođeni, mislim da je Srbija na dobrom putu i da naša zemlja sa ovom vladom i ovim premijerom ne da ima šansu, nego ima budućnost”, rekla je Mihajlović novinarima na Arhitektonskom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << fakultetu u Beogradu, gde je otvorila skup o novim modelima gradnje stambenih objekata za ugrožene u poplavama.

Prema njenim rečima Srbija treba da poštuje sve svoje partnere, a posebno je kao partner naše zemlje važna Nemačka.
“Ovu posetu (premijera Srbije Aleksandra Vučića Berlinu) vidim kao pokretanje ka nečem još boljem nego što smo imali do sada”, ocenila je Mihajlović.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji se juče sastao sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, danas nastavlja posetu Berlinu susretom sa nemačkim privrednicima.
 
Izvor: Tanjug.rs
 
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Mihajlović: Srbija sa Vučićem ima budućnost

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2014

Srpska ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture ocenila je u četvrtak da je poseta premijera Srbije Aleksandra Vučića Berlinu pokazala da je Srbija na dobrom putu. ..Srbija je na dobrom putu: Zorana Mihajlović.. .."Srbija sa svojom vladom i premijerom Vučićem ima šansu i budućnost",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.