Mihajlović: Biće završeni svi prioriteti u obnovi zemlje

Izvor: Politika, 11.Dec.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Biće završeni svi prioriteti u obnovi zemlje

NOVI SAD – Potpredsednica Vlade Srbije ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas u Novom Sadu da će, u prkos smanjenim budžetima, svi prioritetni poslovi u sanaciji posledica majskih poplava biti završeni bez ikakvih kašnjenja i odlaganja.

„Ova vlada, odnosno resorno ministarstvo, odredili su prioritete koji se tiču obnove putne i železničke infrastrukture i tu neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << biti nikakvih kašnjenja niti odlaganja”, rekla je ona novinarima posle otvaranja nove Samsungove laboratorije znanja na Fakultetu tehničkih nauka (FTN).

Napominjući da prethodnih godina nisu pravljeni prioriteti prilikom planiranja budžeta, Mihajlovićeva je istakla da će ono što nije prioritetno morati da sačeka 2016. godinu da bude urađeno.

„Izaći ćemo na kraj i završićemo sve što je potrebno i što je najvažnije”, naglasila je Zorana Mihajlović.

Ona je dodala da je u uslovima ekonomske krize, kao i imajući u vidu da smo ove godine imali katastrofalne poplave, to znatno uticalo na društveni bruto proizvod.

Otvarajući laboratoriju znanja na FTN, koju čine dve učionice sa najsavremenijom Samsungovom kompjuterskom opremom, Mihajlovićeva je naglasila da je takva investicija jedan od najboljih načina da mlade stručnjake zadržimo da ostanu u Srbiji.

„Vlada Srbije bori se i očekuje da mladi ljudi ostanu u našoj zemlji a ovo je pravi način da ih zadržimo,” naglasila je ministarka Mihajlović.

Tanjug

objavljeno: 11.12.2014

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Biće završeni svi prioriteti u obnovi zemlje

Izvor: Press, 11.Dec.2014

Potpredsednica Vlade Srbije ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da će, u prkos smanjenim budžetima, svi prioritetni poslovi u sanaciji posledica majskih poplava biti završeni bez ikakvih kašnjenja i odlaganja. ...

Nastavak na Press...

Mihajlović: Biće završeni svi prioriteti u obnovi zemlje

Izvor: Studio B, 11.Dec.2014

Potpredsednica Vlade Srbije ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da će, u prkos smanjenim budžetima, svi prioritetni poslovi u sanaciji posledica majskih poplava biti završeni bez kašnjenja i odlaganja..."Ova vlada, odnosno resorno ministarstvo, odredili...

Nastavak na Studio B...

Mihajlović: Prioriteti u obnovi zemlje biće završeni

Izvor: Kurir, 11.Dec.2014

Ova vlada, odnosno resorno ministarstvo, odredili su prioritete koji se tiču obnove putne i železničke infrastrukture i tu neće biti nikakvih kašnjenja niti odlaganja, rekla je ministarka..NOVI SAD - Potpredsednica Vlade Srbije ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.