Meštani Brđana  protestuju zbog oštećenog mosta

Izvor: RTS, 07.Feb.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meštani Brđana protestuju zbog oštećenog mosta

Stanovnici Brđana, sela kod Gornjeg Milanovca na trasi budućeg auto-puta na Koridoru 11, ponovo su blokirali saobraćaj na lokalnom putu. Oni su nezadovoljni jer nije popravljen most koji je oštećen u maju prošle godine.
Obećanja da će most u Brđanima, koji je oštećen u prošlogodišnjim majskim poplavama, biti saniran nisu ispunjena. Nekoliko stotina meštana ove varošice zbog toga imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << velike probleme i prinuđeni su da koriste obilazne puteve.

Meštani kažu da nemaju više strpljenja i da su im obećali da će popraviti most.
Na prvom protestnom okupljanju, 18. decembra prošle godine, predstavnici opštine Gornji Milanovac istakli su da je projekat za sanaciju mesta urađen. Izvođač radova na Koridoru 11, preduzeće "Planum" prihvatilo je da realizuje projekat.

Na današnjem protestu nije bilo predstavnika opštine Gornji Milanovac.
Kako RTS saznaje, oni gotovo svakodnevno kontaktiraju sa izvođačima radova na trasi budućeg auto-puta.
Meštani Brđana su, kako kažu, izgubili strpljenje, ali obećanje da će oštećeni most biti popravljen u ovoj godini - ostaje.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stradao i most kod Bujanovca!

Izvor: OkRadio.rs, 07.Feb.2015

Vranje - Jedini most koji spaja Bujanovac sa okolnim selima, a koji je oštećen prilikom izgradnje Koridora 10, sada je i potpuno uništen. Poplave koje su u poslednja dva dana zadesile Pčinjski okrug oštetile su nekoliko mostova, kao što je onaj u selu Ćukovac, a koji je zatvoren za saobraćaj. Ni...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.