Meksiko i Kalifornija u pripremi pred uragan Hilary

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Avg.2023, 20:37

Meksiko i Kalifornija u pripremi pred uragan Hilary

Uragan Hilary koji se kreće prema pacifičkoj obali Meksika, mogao bi uzrokovati razorne poplave u toj američkoj saveznoj državi, a očekuje se da će stići na kopno kasno navečer, upozorio je američki Nacionalni centar za uragane (NHC). Prognostičari kažu da će uragan, koji trenutno ima udare vjetra do 215 kilometara na sat, tada izgubiti na brzini i postati tropska oluja koja će se kretati prema južnoj Kaliforniji. Stigne li do Kalifornije, bit će to prva tropska oluja koja će pogoditi tu...
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Meksiko i Kalifornija u pripremi pred uragan Hilari

Izvor: Danas, 19.Avg.2023

Uragan Hilari koji se kreće prema pacifičkoj obali Meksika, mogao bi uzrokovati razorne poplave u toj državi, a očekuje se da će stići na kopno kasno uveče, upozorio je američki Nacionalni centar za uragane (NHC).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.