Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2023, 16:20

Martinović: Sva šteta od poplava biće nadoknađena

Opština Osečina pretrpela je veliku štetu, pre svega na putnoj infrastrukturi, tokom nedavnih kiša koje su napravile velike poplave širom Srbije. Stradala su i poljoprivredna zemljišta i privatni objekti, a tim povodom Podgorinu je posetio ministar državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Srbije Aleksandar Martinović, koji je nakon sastanka sa rukovodstvom opštine obišao ugrožena područja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U topličkim opštinama procenjuje se nastala šteta, komisije na terenu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jun.2023

Nakon kiše i poplava od 16. do 19. juna, koje su izazvale velika oštećenja na putnoj infrastrukturi zgradama i poljoprivrednom zemljištu, a zbog čega je u sve četiri opštine Topličkog okruga još uvek na snazi vanredna situacija, formirana je komisija koja će utvrditi nastalu štetu. Nadležni...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.