Izvor: Blic, 06.Avg.2023, 11:39

MLADI PESNIK IZ BEOGRADA SPASAVAO SUGRAĐANKE Voda im potopila auto, one se popele na krov, a onda se pojavio hrabri Stevan: "Superoluja rađa SUPERLJUDE" (VIDEO)

Beograd je juče bio gotovo paralizovan olujom i velikom količinom padavina koje su za kratko vreme na ulicama izazvale potop. Upozoreni onim što se trenutno dešava u regionu, građani su pokušavali da se na vreme sklone, ali nekima to silom prilike nije pošlo za rukom. Srećom, teške situacije bude ono najbolje u ljudima, a to je bio slučaj i sa pesnikom Stevanom Lalovićem, koji je na Bežanijskoj kosi nesebično pomagao ljudima koje je poplava na gradskim ulicama zarobila.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.